A- A A+

Trening za izradu Interim reporta za crnogorske korisnike Trećeg poziva održan u prostorijama MVPEI-a u Podgorici

Delegacija Evropske unije u Crnoj Gori (DEL MNE), uz potporu Zajedničkog tehničkog sekretarijata (ZTS) organizovala je jednodnevni trening za crnogorske korisnike Trećeg poziva za pripremu Interim reporta.
Svrha treninga bila je prezentirati korisnicima korake u pripremi Interim reporta, s više specifičnih pojedinosti o reportu kao ugovornoj obavezi, komponentama reporta, procesu dostave ugovornom tijelu i pripremi finansijskog dijela, zatim dodatno objašnjenje pripadajućih priloga, zahtjeva za plaćanje, pripremi narativnog dijela reporta i postupku odobravanja. Učesnici su aktivno sudjelovali u raspravi s predavačima (Kristina Brbora i Perica Pušić iz ZTS-a) tijekom cijelog treninga, a posebno u finalnom dijelu treninga, nakon što je prezentacija završila, s Donatom Von Sigsfeld, predstavnicom DEL MNE.
Trening je održan u prostorijama Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija Crne Gore u Podgorici 26. jula 2016. godine i ukupno je 20 učesnika bilo na treningu, od kojih 17 predstavnika korisnika bespovratnih sredstava.

Interim workshop MNE 1

PROJEKTI Trećeg poziva za dostavljanje prijedloga projekata

PROJEKTI Drugog poziva za dostavljanje prijedloga projekata

Ko je na mreži: 39 gostiju i nema prijavljenih članova