A- A A+

Kratak pregled prva 4 mjeseca implementacije projekta

Kick off konferencija održana je u Herceg Novom 24. rujna 2015 godine. Dva partnerska sastanka su održana u Herceg Novom 8. rujna i u Dubrovniku 16. studenog 2015. Sastanci se održavaju svaka 2 mjeseca, sistemom naizmjenične  rotacije mjesta održavanja.

Prvi od četiri prekogranična vaterpolska kampa održan je od 23-27 septembra 2015. Kamp je trajao pet dana za 80-ero djece i mladih te 5 trenera, kao i 2 člana projektnog tima iz vaterpolo klubova Jadran, Primorac, Cattaro, Budva, Bijela, Jug, Bellevue, Cavtat, Gusar i Korčula. U okviru kampa održana su i dva poludnevna “Otvorena EU dana”, za djecu i mlade te predavanje Zdravlje&Sport. Odigrano je 10 vaterpolo utakmica mješovitih sastava iz partnerskih klubova. Selektor crnogorskog vaterpolo tima  Vladimir Gojković osmislio je koncept kampa, a Boris Zloković, reprezentativac, posjetio je kamp. Sljedeći će se održati u Dubrovačko-neretvanskoj županiji tijekom marta 2016.

Nadalje, dva dana natjecanja za plivače iz prekograničnog područja je realizovano od 18. do 20. decembra 2015. Natjecanje je organizirano u Herceg Novom za 150 plivača iz 5 plivačkih klubova: Jadran, Primorac, Budva, Jug i Korčula .

Proizvedeni su projektni promotivni materijali (projektni  leci, roll up, majice, mape, olovke, sveske i ruksaci).  Korisnici će postaviti  10 billboarda  tijekom implementacije projekta, 5 u Hrvatskoj i 5 u Crnoj Gori. Jedan billboard  je već postavljen u Herceg Novom, a sljedeći će biti postavljen u Dubrovniku, do kraja januara 2016. Također, izrađen je projektni web sajt, kako bi se povećala vidljivost i popularnost projekta i sredstava EU.

Prva od 4 medijske posjete je organizovana u prostorijama PVK Jadran u Herceg Novom, 17. decembra 2015. Susret s medijima bit će organizovan svakih 4 do 5 mjeseci tijekom implementacije projekta.

PROJEKTI Trećeg poziva za dostavljanje prijedloga projekata

PROJEKTI Drugog poziva za dostavljanje prijedloga projekata

Ko je na mreži: 32 gostiju i nema prijavljenih članova