A- A A+

Radionica za pripremu završnog izvješća za predstavnike korisnika projekata finansiranih iz Trećeg poziva

Zajednički tehnički sekretarijat (ZTS) uz potporu ugovornih tijela; Delegacije Evropske unije u Crnoj Gori (DEU MNE) i Agencije za regionalni razvoj Republike Hrvatske (ARR) organiziralo je jednodnevnu radionicu za korisnike projekata finansiranih iz Trećeg poziva.
Svrha radionice bila je predstaviti korake u pripremi završnog izvješća s detaljnijim pojedinostima o završnom izvješću kao ugovornoj obvezi, sastavnim dijelovima završnog izvješća, procesu slanja ugovornim tijelima i pripremi finansijskog dijela završnog izvješća, objasniti dodatne priloge izvješća, zahtjev za plaćanjem, pripremu narativnog dijela i postupak odobravanja završnog izvješća. Učesnicisu aktivno sudjelovali u raspravi s predavačima (Kristina Brbora i Perica Pušić iz ZTS-a) vezano za potrebne informacije tokom cijelog treninga, a posebno s predstavnicima obaju ugovornih tijela.
Trening je održan 27. septembra 2017. godine u prostorijama Sveučilišnog kampusa u Dubrovniku, a na treningu je učestvovalo ukupno 17 predstavnika korisnika s obje strane granice.

FRT 1FRT 2FRT 3FRT 4FRT 5

PROJEKTI Trećeg poziva za dostavljanje prijedloga projekata

PROJEKTI Drugog poziva za dostavljanje prijedloga projekata

Ko je na mreži: 37 gostiju i nema prijavljenih članova